Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projekt e-bok!

Publicerad 2014-04-15 11:37:00 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag har nu påbörjat projekt e-bok. Det kommer inte att bli en hel bok utan är mer tänkt som en enkel inspirationskälla som öppnar för idéer och tankar kring hur varje enskild individ eller stall kan tjäna extra pengar. Jag har också lagt upp det för möjligheten att tjäna utan större arbetsinsats. Visst arbete innefattar det naturligtvis alltid, men för minimalt med arbete, utan kostnad, är det faktiskt möjligt att spara flera tusenlappar åt sitt stall varje år.
Är det inte roligare att lägga undan dessa pengar till en ny hinderpark, nytt fikarum, uppfräschning av sadelkammaren, eller vad ni nu kan önska i erat stall?
Jag tror att på sikt kan sådana här lösningar skapa bättre stämning i stallet då det ekonomiska trycket för inblandade personer kan lättas. Det innebär givetvis att alla får vara med och dela på kakan.
 
Jag tror på det här och priset på min "bok" kommer att bli endast 25:-, eller manual om man nu hellre vill kalla det det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela