Real Time Analytics

Livet På En Kant

Om 26 dagar säger jag upp mitt stall

Publicerad 2014-04-04 21:47:48 i Målmedvetenhet,

Jag vet, nu undrar ni vilket stall jag ska hyra istället. Om jag vore ni skulle jag omgående undra över det och jag vet att det är en hel del som följer den här bloggen som är mest intresserad av hästbiten i mitt liv. Sanningen är den att jag ringde på ett stall idag. Ett stall som torde ha varit perfekt och hade det varit för något år sedan hade jag inte blinkat. Idag blinkade jag och blev väldans tveksam. Jag tänkte till. Är det här vad jag vill? Blir det verkligen bättre i slutändan. Svaret blev nej. Istället föddes en annan idé. En idé som antagligen hade skett på ett annorlunda sätt, om det inte vore för SImon och den hade antagligen redan skett. Ja, det är faktiskt så. Jag tänker inte gå in på detaljer. Lösningen som nu kommer att bli, kommer att bli så mycket bättre.
 
Om 26 dagar kommer jag alltså att säga upp mitt stall. Jag kommer att stå HELT UTAN. Ni undrar naturligtvis hur knäpp jag blivit och jag lovar. Jag är knäpp som fan. Det är så här jag fungerar. Innan den sista maj kommer alltså flyttlasset att gå - för hästarna. Ni undrar naturligtvis var och ja, alltså, det är inte riktigt klart än. Inte klart överhuvudtaget faktiskt. Jag har inte ens tittat på någon ny lösning, men det löser sig. Även om det skulle kunna te sig så lever jag inte helt planlöst så gör jag faktiskt inte det.
 
Den sista maj går även flyttlasset för mig. Till ett helt annat ställe. Nu antar jag att ni blir än mer förbryllade. Det här var ju en tokig lösning. Jo, jag skulle också tänka så, men det är HELT planenligt. Det är en fullständig omöjlighet för mig att ha något med häst att göra under en period om jag ska ha möjlighet att uppfylla min dröm.

Jag vet. Det här låter verkligen HELT SJUKT och det är det antagligen, men på något sätt känns det som nu eller aldrig. Jag väljer nu. Skulle du välja bort din dröm, när du för en gångs skull såg hela lösningen?
 
För någon dag sedan läste jag en text om vad som skiljer vinnare mot förlorare och jag fastnade för frasen
Winners make it happen, losers let it happen
Det här har min hjärna spelat upp för mig sedan jag läste frasen. Jag vill vara vinnaren alltså väljer jag att make it happen ska vara mitt val.
 
Det här är egentligen inget nytt. Jag har sedan länge bestämt mig för att händer inget kommer jag att säga upp mitt stall till den sista maj. Jag orkar inte kämpa i konstant motvind längre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela