Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mycket tid vid datorn idag

Publicerad 2014-04-11 11:31:43 i Vanlig vardag,

Idag blev det mycket tid vid datorn. Jag behöver skriva om mitt cv som mer är anpassat efter att vara till ett jobb jag sökte någon gång i höstas till att passa att få jobb på finrestaurang på semsterort i Norge. Jag tror inte att ansökan som direkt ledde till intervju som PA passar till dagens ändåmål. Hihi! Det jobbet avböjde jag. Jag insåg under intervjun att jag inte alls vill jobba som assistent.
 
Nu är det istället, fart, fläkt och glada människor som väntar på mig. Efter det bär det av på annat håll. Hej livet! säger jag.

Förutom att skriva om hela cvet har jag också artiklar att skriva. Hela 5 stycken. Det är tur att jag skriver snabbare än snabast på datorn. Att bara skriva löpande text tar mig inte många sekunder.

Inför flytten efter Norge har jag kommit på en lösning plan Ö typ. Haha! Det är för jobb. En back-up plan är att föredra när det är till ett ställe det är aningens svårare att får jobb än i Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela