Real Time Analytics

Livet På En Kant

Viktiga känslor för att nå framgång i livet

Publicerad 2013-09-14 18:32:00 i Attraktionslagen,

Alla människor drömmer om att bli framgångsrika i sina liv. Vi har dock olika mått för framgång.

Vissa personer vill helst vara VD för ett företag och ännu hellre över hela jorden. Andra vill ha något eget att driva medans vissa helt enkelt bara vill ha en stor familj. För varje individ är det deras egen framgång och den varken att jämföra eller mäta med den andras. Frågan är väl bara: Hur får jag just det jag vill ha?
Jag svarar: Lär dig bestämma över dina egna känslor. Välj vilka känslor du vill känna. Det är det som avgör vad du får.
 
Du kan kämpa hur länge som helst efter det du önskar och vill ha. Ju mer du kämpar desto längre ifrån målet kanske du hamnar. Sluta istället kämpa och lev ditt liv mot målet. Vi ska gå igenom ett antal känslor här nedan. Känslor som för dig närmre och känslor som du bör kasta i soptunnan omgående.
 
Viktigaste känslan av dem alla!

Tacksamhet

*Tacksamhet är den överlägset viktigaste känslan av dem alla. Den skapar en inre tillfredställelse för personen som känner den. Betänk själv om vi utgår från att Universum finns och jämför det med en människa. Vi kan ta dig som exempel.
Maria kommer och säger till dig att hon önskar sig glas när hon fyller år. Du har sett jättefina glas som du åker och köper. Visserligen kostade de mycket mer än du tänkt dig och hade råd, men du vill så gärna ge dessa att du köper dem ändå. Marias födelsedag kommer och du har omsorgsfull slagit in dem. Maria får paketet, öppnar det, tittar sedan på dig och säger: Men jag ville ju ha blåa. Vilken känsla får du inom dig? Besvikelse. Vad tänker du köpa nästa gång Maria fyller år, eller tänker du ens köpa något? Tänkte väl det. Betänk att du önskar dig en miljon. Universum ger dig 100 000:-. Du blir besviken. Det var ju inte en miljon. Vad tror du universum tänker nästa gång du önskar dig något? Betänk dig istället att du är gamla tant Hulda som får ett inramat kort på sitt barnbarn. Hur tacksam tror du inte hon är? Var även tacksam för de små sakerna. Betänk att en miljon börjar med ett öre. Oavsett hur du än bär dig åt är det en omöjlighet att det inte börjar med ett endaste öre. Var tacksam för det. Det är lätt att påbörja vägen mot en miljon.
 
Ilska och andra negativa känslor
 
*Undvik alla dessa negativa känslor. Det är inte bra för dig i vägen mot det du önskar. Dessa skapar besvär och stör dig. Rimligtvis kan du bara ha en känsla i kroppen samtidigt. Kan vi vara överens om det? Om all tid du har går åt till alla dessa negativa känslor. Hur ska du då få plats med de positiva att utvecklas och bli till något? Jag tror både att du och jag snabbt inser att det är en omöjlighet. Skit i dessa känslor. Stoppa ned dem i en soptunna och stäng locket. Byt ut dessa känslor mot något positivt. Gör något som är positivt för dig. Ingen kan ju svara på frågan om vad det är du ska göra förutom du själv. Det är bara att du sätter igång och arbetar för att byta ut dem. Desto mer du tränar desto bättre blir du. Det är precis som med allt annat. Känner du att du fastnat i en ond spiral inom ett område i livet? Börja skriv ned det du vill ha istället för det dåliga(skriv inte ner det negativa bara det du vill ha). Har du många negativa saker du vill byta ut kan du börja med att skriva ned dem för att sedan byta ut dem punktvis. Viktigt är dock att de negativa sakerna är nedskrivna så kort tid som möjligt och att de raderas när du skrivit ned det du vill ha istället. Förstår du poängen?
 
Avundsjuka gentemot andra
 
* Ser du ofta vad andra har som är bättre än det du har? Sluta med det. Var istället tacksam för det du har och var nöjd med det. Sätt dig och njut en stund av att du faktiskt har vissa saker. Är du avundsjuk på att grannen har finare bil än dig? Sluta med det. Var tacksam istället för att du har en bil och önska dig en uppgradering på bilen. Här kan det ju dock vara så att en finare bil innebär skulder så innan du gör önskningen bör du vara noga med att specifisera. Kanske att det är bättre att ha en lite "fulare" bil och ingen avbetalning. Se det positiva i det du har.
 
Det var allt för idag. Återkommer med vidareutveckling av guiderna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela