Real Time Analytics

Livet På En Kant

Trött och sliten!

Publicerad 2013-09-23 18:35:13 i Vanlig vardag,

Jag känner mig trött och sliten som fan. Det har bla med tre monsterarbestdagar, en rövigt dålig lördag som sög musten ur mig och att jag sedan även söndag var och gjorde en massa.
 
Ikväll blir det iaf lite lugnt för min del. Jag ska ner och fixa till stallet. Sedan vill jag drömma mig bort lite i den kommande gården. Det kallas för att tråna, sukta och längta. Mötet för planering blir nog snart. Jag ska ärligt säga att jag inte tror att den första drömgården är den som det kommer att landa på i slutändan. Det fattas lite för att den ska passa alla ändamål. Det är ändå den viktigaste gården i sammanhanget för det var den som öppnade för möjligheten att ta i det i våra tankebanor. Är det inte spännande? Jag kan säga att det ligger rätt långt in i tiden för en flytt, men den finns där inom en överskådligt framtid och vi pratar om mindre än ett år. Det ska blir SÅÅÅÅÅ spännande att påbörja detta och att dessutom få göra det med världens bästa människor är ju ännu bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela