Real Time Analytics

Livet På En Kant

Söta lilla Hoppan

Publicerad 2013-09-27 20:59:45 i Pandoras Hope,

Idag longerade jag Hoppan igen. Eller först lät jag henne springa av sig lite. Hon var lite stirrig när vi gick ut på ridbanan och jag tänkte att hon nog hade lite överskottsenergi. Det brukar bli så när det blir lerigare i hagarna och hästarna inte kan springa runt lika mycket.
 
Snacka om skillnad på häst mot för bara en månad sedan. Galoppen ser helt annorlunda ut. Den är mycket rundare och finare. Man önskar fortfarande att hon skulle ta lite längre tid på sig med bakbenen, men om jag jämför med innan då hon i princip skuttade jämfota fram så är skillnaden enorm. Hon rörde sig dessutom mycket bättre i trav och har återigen den dansande traven som hon haft tidigare. Jag väntar med spänning på att få pröva löshoppa henne igen.
 
Kan det vara så enkelt att ridbanan varit för hård innan och att nu när det regnat massor är bättre för hästarna. Eller svaret på det sista är ja, men är det så att Hoppan är så känslig att det påverkar henne så mycket? Det skulle kunna vara rimligt då hon överlag är en extremkänslig häst. Alla vill se första gången någon sitter på henne. Denna någon kommer att vara jag. Jag vill inte lämna bort det till någon annan. Resten kommer att bli en spännande resa, helt i min smak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela