Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snabbguide till hur du lyckas med det du vill och blir lika bra som jag! =D

Publicerad 2013-09-14 14:04:00 i Attraktionslagen,

Allt känns så himla bra just nu. Allt flyter liksom på. Det svåraste är nästan att låta sig själv vara värd att det går bra. Hur ofta hör ni inte någon säga (eller vet att den tänker): Det här är för bra för att vara sant, eller det här är för bra för mig? Det är ju självklart att med den inställningen så kommer man att misslyckas inom kort. Med de tankesättet leder man ju hela sin tankeprocess och sitt liv mot att man inte skulle vara värd det som man känner är toppenbra.

Jag anser mig vara värd framgång. Jag önskar bara att jag skulle vara snäppet bättre än jag är idag på vissa saker. Även om det kan tyckas som att jag har en miljon saker att göra, har jag saker jag ligger efter med som är viktiga.
 
Min hjärna håller just nu på att bearbeta exakt det jag precis skrev om. Det finns ett litet hål som jag gärna vill borra ned mig i, även om det inte är katastrofalt, blir det liksom början till att man påbörjar en resa nedåt, jag vill mera uppåt. Jag har vissa målsättningar. Det gäller bara att få sig själv att se överflödet av saker som kan ske och inte alla hinder som finns på vägen. Lite handlar det om attraktionslagen. Allt är möjligt, det är bara det att vi skapar motstånd mot saker vi önskar oss. Egentligen kanske det räcker med att se den möjliga vägen och sedan skita i allt som gör att det inte skulle kunna ske för i rimlighetens namn skulle du ju kunna dö i exakt det ögonblicket som du läser det här och det innebär ju att du skulle kunna dö EXAKT nu. Nu tänker du att det inte är möjligt, samtidigt som du funderar på något som skulle kunna göra att du skulle kunna dö exakt nu. Rimligtvis avfärdar du det och har glömt det alldeles strax. Det är precis så det fungerar. Du har skjutit undan motståndet för att du skulle kunna fortsätta leva.
 
Gör så här med resten av allt i ditt liv och jag lovar att det kommer att börja gå framåt. Hittar du ändå motstånd, vilket du lär göra hela tiden, byt ut det negativa till något positivt att tänka om det istället. När du kommer på tanken att något du önskar inte kommer att ske pga "bla bla bla", byt ut "bla bla bla" till något som gör det möjligt att få det du önskar. Även om du tänker dig att det är en skänk från ovan som trillar ned som skulle göra det möjligt. I det här skedet handlar det bara om att göra plats i din hjärna för det möjliga och för att det ska kunna ske måste du avfärda det som omöjliggör det du vill ska hända.

Förstår du? Det är inte svårare än så. Har du ändå problem? Sysselsätt dig med något annat och skit i det helt och hållet. Det fungerar det också och det är typ mitt upplägg på det mesta nuförtiden. =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela