Real Time Analytics

Livet På En Kant

Överlägset billigaste ridkläderna? Jag tror nästan det.....

Publicerad 2013-09-05 10:19:12 i Vanlig vardag,

 
 
Jag brukar ofta vara ute och kolla kinashoppen. En sak jag har lärt mig är att det är NÄSTINTILL omöjligt att hitta bra och billiga hästsaker. Självklart, eftersom jag är jag har jag ändå hittat en sida som verkar ha BRA saker och bra pris. =D

Utöver att det verkar bra handlar man faktiskt av tillverkaren vilket ju kan vara ett plus. En tillverkare vill ju ha merförsäljning och nöjda kunder som återkommer. Butiken heter Aoud Saddlery. När du går in på länken kan det verka som att de inte har så mycket artiklar, men så är det egentligen inte.
Aoud är ett kinesiskt märke och de har bra mycket mer än de visar i den här butiken. Man kan säga att det ni kommer till här är deras small orders shop.
Är du intresserad av annat än de har här så rekommenderar jag att du kontaktar dem och frågar om möjligheten att lägga till annat i din order.
 
 
För endast 35$ kan dessa skor bli dina. De finns även i brunt och de är "to die for". Klicka på bilden för att komma till produkten och bläddra sedan ner där är de bruna. <3 Funderar på om jag inte behöver köpa ett par att ha i vardagslivet.
 
 
Ridbyxorna här ser också super ut. Inte nog med att de är billiga. De finns i STÖRRE storlekar. Upp till 38 inches finns det. Min rekommendation är att innan man beställer kontaktar man tillverkaren och frågar om cm-måtten på byxorna. Jag var i kontakt med dem och frågade om vilken storlek jag skulle ha och sa mitt europeiska mått. Svaret jag fick var två storlekar mindre alltså - rekommendation fråga efter exakta cm-mått.
Vet ni det bästa av allt? Dessa ridbyxor kostar ca 42$ MED FRAKT hem till Sverige. 
 
 
 
Räcker det inte med skor utan du behöver även shortchaps? För endast 68$ med frakt kan du köpa dessa i skinn/läder.
 
 
 
Det finns även lite annat bla hjälmar. Det står att de är CE-märkta och nästan alla hjälmar som säljs i Sverige är tillverkade i Kina.
 
Hjälmar Den här butiken har två modeller. En för 30$ och en för 55$, frakt tillkommer.
 
Ridstövlar för 150$ finns också att köpa.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela