Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man vaknar med Murat, 38, på datorn

Publicerad 2013-09-15 21:58:37 i Vanlig vardag,

Det var helt sjukt när jag kom hem idag och öppnade datorn. Igår kväll tog jag med mig datorn till sängen fast jag var så sjukt trött. Jag var ju inte hemma förrän klockan var närmre tolv. Någonstans måste jag ha somnat medans jag hade datorn i knäet för jag vaknade senare med datorn framför. Batteriet hade dött och datorn var svart. Jag var fortfarande halvsovande så jag styrde bara datorn åt sidan.
 
Idag efter jobbet satte jag i laddaren och stort på första sidan kom  Murat, 38 från Badoo upp. Hur fan kom han dit? Jag lovar er att jag för det första inte hade Badoo öppet och för det andra känner jag definitvt inte till något Murat. Detta är alltså något jag gjort med datorn medan jag sov. Det är lite creapy. Från och med nu får datorn stanna utanför sovrummet. Uppenbarligen gör jag andra saker än att bara ligga still i sängen när jag sover. Vem vet, imorgon kanske jag har gjort något mer olämpligt än att bara öppna Badoo......jag kan tänka mig MASSOR med olämlpliga saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela