Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mjo, jag kom nog på anledningen till det här på jobbet

Publicerad 2013-09-29 21:57:52 i Vanlig vardag,

Haha, jag är så jävla kass. Nu insåg jag helt plötsligt VARFÖR jag var ett mål för skitsnack. Folk undrar. Det är bara så. Folk undrar. Vet ni vad de undrar? De undrar hur jag gör. Hahahaha! Bland annat undrar de HUR jag gör. Vet ni vad? Allt handlar om fucking jävla pengar. Det är det de handlar om. För ett tag sedan glömde jag mitt anställningsbevis eller vad det nu heter på jobbet. Ni vet det där pappret man skriver på angående lönen man får osv. Till saken hör att av någon outgrundlig anledning fick jag högre lön än de med utbildning. Roligt va! Detta stack tydligen i ögonen på folket där. Och jag som skiter i vilket. Det är knappt så att jag vågar säga att jag får mindre där än när jag mockade hästskit. Det säger väl en del om de med utbildnings lön. Det sticker nog ännu mer när jag säger att jag tjänar mindre på det stället än jag gjorde idag när jag jobbade. Typ, rätt stor skillnad lönemässigt faktiskt. Fast jag vågar inte säga vad jag tjänar på stället jag jobbade idag för av någon outgrundlig anledning tjänar jag mer än max vad man borde tjäna på det här jobbet. Lika bra att jag är tyst om det också. Jag gick nämligen in och kollade vilken lön man borde få med den typen av jobb och jag låg x antal kronor högre än det högsta beloppet. Haha! Nåväl, jag som aldrig gjort ett löneanspråk i hela mitt liv tjänar ändå mer än, uppenbarligen, de flesta.

Nej, nog om det. Imorgon ska jag högt och tydligt tala om att jag kommer att sluta pga vad en person nu spritt bland de andra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela