Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min nästa Kina-shopping?

Publicerad 2013-09-16 11:39:59 i Vanlig vardag,

Jag har lite shopping jag funderar på till nästa månad. Min telefon suger som fan och batteriet tar slut på en gång. Det är irriterande. Samtidigt vet jag hur extremt oförsiktig jag är med min telefon så jag har ingen lust att köpa en ny och dyr. Batteriet är dock inte det största problemet med den här telefonen jag har nu. Det är kameran. Jag tar hyfsat mycket bilder och jag behöver en bra kamera. Min fundering nu är om jag istället ska kosta på mig en digitalkamera. Priset är helt överlägset på den jag hittade. Den verkar dessutom bra. Grejen är att många avråder att köpa elektronik från Kina. 
 
Här är iaf kameran jag vill ha. Det är trots allt 308 st som har beställt en och 283 av dem har gett feedback. Den mesta feedbacken har varit att kunderna är jättenöjda. Den borde rimligtvis vara bra och den kostar endast 39,99$ med frakt.
 
 
När jag ändå satt där och tittade hittade jag även en dv-kamera som skulle vara trevlig att ha. Nu när jag ska börja träna och tävla skulle det vara roligt att ha en bra videokamera så jag kan lägga ut filmer här på bloggen.
 
Den här videokameran borde väl kunna duga? 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela