Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lördagsdejten är inställd

Publicerad 2013-09-16 20:36:50 i Vanlig vardag,

Hade en dejt inplanerad till på lördag men det blir inget. Inte just på lördag iaf. Den är flyttad till lite senare.Det gör inget. Helgen är ändå fullspäckad med äventyr. På söndag blir det Uppsala, först, innan jag åker vidare. Haha! Nu blir ni nyfikna. Får se om jag kan hålla mig och det blir en överraskning. Tror inte jag kommer att klara det. Söndagen kommer iaf att innebära att jag får prata om saker som jag älskar. Kan det bli en bättre dag när det är det man ska göra? My life is so good.
Sitter och ser på film nu. Snart ska jag väl lägga mig. Känns som att det behövs inför den här veckan. Jag har x antal saker på schemat. Önskade mig lite mer arbete och det fick jag. Höhö! Bla idag. Det som inte var så roligt var att cykla tillbaka till kontoret. Tack och lov hade det slutat regna, men spelar det egentligen någon roll när sadeln är helt dyngsur? Jag hade iaf en lösning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela