Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag har en plan med Ante

Publicerad 2013-09-09 09:15:00 i Ante, Attraktionslagen, Hästarna,

Igår kväll kom jag på en plan med Ante. Den kommer att bli super och det är dags att jag tar tag i mitt liv nu känner jag. Det är kanske precis nu som är rätt tid. Jag kommer inte att avslöja målet. Det kommer att förbli en hemlighet tillsvidare. Det ni däremot kommer att få bli delaktiga i är vad jag gör. Hihi!

Jag har iaf kollat och den är fullt genomförbar tidsmässigt, ekonomiskt och ja, den här helt "mässig" helt enkelt.
 
Innan jag börjar komma med något som är lite mer detaljerat behöver jag kolla upp och räkna på lite saker. Spännande ska det bli iaf och jag är relativt säker på att jag kommer att kunna hålla ångan uppe hela vägen den här gången. Fan vad jag längtar till målet är ett faktum. Det är min fulla övertygelse att jag kommer att klara av att nå det primära målet. Det finns ett sekundärt mål också och det sitter inne i mig själv. Någon form av rädsla att min kropp inte ska klara av det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela