Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hunden är ju bara för mycket ibland!

Publicerad 2013-09-13 20:44:42 i Vovven,

Den som sa att hundar var korkad hade nog ingen hjärna. Jag har lärt mig något. Lär aldrig hunden ordet Visa!. Ibland vill hunden något och jag har lärt honom att säger man visa så kan han visa vad han vill. Smart grej va!? Fråga mig inte hur jag lärde honom det. Jag använde väl något magic. Iaf kan Voffisen det nu.
 
Vi har våra kvällsrutiner. Vi kommer in. Medan jag tar av skorna springer han fram till sin matskål och stirrar på den. Jag går in, fyller matskålen, ger honom ev lite rester ovanpå, säger åt honom att sitta, avslutar med varsågod. *beep*beepÄ*beep Här skiljer sig historien från det vanliga. Jag går och spolar toaletten. Nu kanske ni undrar varför. Det var inte så att jag var på toaletten, utan jag bara spolade eländet. Varför? Jo, det är inte BARA en toalett. Det är även Vsons färskvattenskål.
 
Jag sätter mig i soffan, hunden äter färdigt, hunden går in på toaletten och kollar färskvattenskålen(tillika: stirrar ned i toaletten), han kommer in och stirrar på mig varpå jag svarar Visa!. Naturligtvis går han in på toaletten, tittar uppfordrande på mig och jo, vattnet var ju inte färskt när han kom in. Dum som jag är spolar jag åt hunden, han stirrar på vattnet som forsar runt inuti toastolen och direkt när det slutat börjar han dricka.

Finns det någon mer bortskämd hund? Vad är det egentligen för liv man lever? Nu ligger han mycket nöjd och belåten i soffan, helt obekymrad om att det inte bara är hans vattenskål utan även min toalett. Tänk vad enkelt livet vore om man vore hund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela