Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här var typ day from hell!

Publicerad 2013-09-18 17:35:31 i Vanlig vardag,

Alltså min morgon började inte bra. För det första hittade jag inte bilnyckeln. Det tog typ 10 minuter innan jag lyckades lista ut var jag hade lagt den/tappat bort den. Det händer lite nu och då faktiskt. Jag är sämst på att ha nycklarna på plats. Sedan, när jag redan är as-sen till jobbet inser jag att jag inte gjort matlådan som jag så omsorgsfullt tillagade igår.
 (Glömde även kaffet inne) När jag väl har tagit mig ut till bilen och ska köra iväg kommer bilfan inte ut på vägen.Det har varit något fel på den de senaste dagarna för den sprutar inte in bränsle som den ska. Med andra ord tog jag mig inte över lilla krönet från infarten upp på vägen. Jag fick backa tillbaka och ta sats. Känns lovande....

Som tur var hade jag fixat bort allt med stallet idag så hästarna får gå in lite senare bara för när jag väl var på jobbet var det flera sjuka och dagens arbetspass blev 13 timmar. Måste hitta någon som kan motionera totton bara. Det här fungerar inte. Jag måste ha en back-up på den i framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela