Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det du önskar ska du få!

Publicerad 2013-09-02 04:58:00 i Vanlig vardag,

Jag vet verkligen vad jag vill i vissa lägen och sedan bestämmer jag mig för att det är det som gäller. Nu sitter jag här och är nöjd med att fler saker har slagit in. Ingeting är omöjligt. Jag vill poängtera det. Det du önskar kommer du att få.
 
Det gäller bara att intala sig själv att universum har ett överflöd av allt och att det finns just för dig. Så fort du låser dig vid tanken att du har fått allt som är möjligt inom ett visst område slutar du dra till dig mer. Det är inte svårare än så. Egentligen är det ju ganska enkelt - eller hur: Haha, jo, kanske på pappret, men jag lovar dig att om du börjar träna på det här så kommer du att få mer och mer och mer och mer.
 
Jag har ett bra exempel som jag ska berätta för er. Det har med män att göra och anledning till att jag är så nöjd med att var och varannan man jag träffar nästan står och dregglar när han ser mig. Det är inte så som det låter egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela