Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens smarta tips till hästägare

Publicerad 2013-09-08 10:05:00 i Hästägarnas bästa spartips,

Häromdagen gjorde jag en smart upptäckt. Jag red i mina nya ridbyxor, ja, jag visar inte allt jag shoppar, och en person kom fram och sa hur snygga hon tyckte de var. Jag sa att jag fyndat de sista i en butik. Hon sa även något om mina ridskor och jag berättade att de var ett par Ariat - drömskon!
Hon ville se sulan och jag visade. Hon tittade på sulan och sa att hon behövde större räfflor för de där fäster aldrig. Hur kan man ens tänka tanken att säga något negativt om Ariat-skon? Den är ju liksom ridskornas Rolls Royce. Jag sa att de fäste super för det var precis det jag tänkt medans jag satt och red. Då kom jag på att jag förutom att ha en supersko har köpt en stigbygelplatta från Sprenger. Nu kommer jag inte ihåg vad de kostade, men jag köpte de på Stockholm Ridsport. Min favoritbutik! Där kan man verkligen köpa och få hjälp med precis allt. De är bara sååååå serviceminded och hjälpsamma. 
 
Dina stigbyglar blir till en mindre kostnad superbra även om de var lite billigare från början. På mina hade jag helt enkelt nött ut stigbygelplattan så den var non existing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela