Real Time Analytics

Livet På En Kant

Written by Norton: Mitt nya residence

Publicerad 2013-10-29 20:24:40 i Norton,

Jag har nu fått ett nytt residence. Som ni tidigare säkert visste har jag haft min senaste bostad i Palatset. Min stalldel hette ju så. Nu har jag dock bytt upp mig. Nu har jag flyttat till ett större residence. "Rummen" är större, vi har högre i tak och jag har plats för fler i staben. Hela 17 st under mig kan jag nu ha. Vi har nämligen 18 rum i det här slottet jag flyttat till. Slottet heter Klockartorp. På det förra hade vi ju bara 6 st rum och nu började det kännas fullt när alla rummen var upptagna.
 
Här på Slott Klockartorp har vi inte bara fler rum vi har även en stor salong/lekhall. Ni kallar det ridhus. Här planerar jag lite slottmiddagar och balar. Jag har även fått en vacker slottspark med mycket gräs, lite skog och det är både lite kullar och stenar här och där. Jag har även fått en hovnarr. Peak heter han. Jag är något osäker på stavningen, men det känns oerhört bra att ha en narr. Rangordningen ordnades omgående och han insåg på en gång min kungliga höghet.
 
Jag ska nu husera här framöver. Jag har nya uppgifter i livet. Plats hemma har jag ordnat för drottningen. Hon kommer snart och tar över styrningen i Palatset. Ni trodde väl inte att jag lämnade över det till någon av de andra? Nej, alla vet att drottningen är det högsta hönset.
 
Så, vi kommer inte att höras på ett tag om inte jag skickar ett litet pm eller andra roliga saker. Ha det gött så länge kära vänner. Själv har jag fult upp med att bestämma om vi ska ha havre eller korn till förrätt på första slottsbalen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela