Real Time Analytics

Livet På En Kant

Plötsligt vänder det!

Publicerad 2013-10-20 13:02:17 i Vanlig vardag,

Från att ha varit nere och deppig i någon vecka har det vänt. Det känns lite som att jag fick punktering på hjulet och nu kan börja rulla igen.

Igår kom det en familj och provred Norton. Allt klaffade och jag försökte ringa idag och säga att allt känns bra och att de gärna får ta honom.

Idag slösurfade jag på olika jobb och hittade vad som torde vara drömjobbet. Det börjar i mars 2014. Det känns som att det är enda haken och problemet. För att hinna flytta och få färdigt ALLT innan dess känns det som en omöjlighet. Jag funderar på att sikta in mig på ett sommarvikariat. Jag såg att det fanns sådana. Det blir nog lättare om jag flyttar ned och sedan kan komma in i språket också. Känner mig halvvägs in redan då jag kan läsa en hel platsannons utan att använda google-translate. Ibland översätter jag naturligtvis ord, men inte alltför ofta. Haken just nu är just språket. Engelska sitter ju som ett smäck även om jag måste utveckla min affärsengelska några snäpp så är den fullt accepterbar.
 
Stallplatserna i landet är hyfsat dyra, lika dyra som i Sverige faktiskt. Skillnaden är ju dock att min ingångslön är typ dubbelt upp vilket ju ändå gör det möjligt att ha häst, bara jag fixar jobbet. 
 
Tillbaka till här och nu. Jag ska skriva färdigt min CV på svenska så jag kan söka jobbet jag hittade häromdagen. Jag hoppas att koden till antagning.se kommer i brevlådan snart så jag kan göra färdigt allt med ansökningarna. Jag har ingen som helst aning om var den andra tagit vägen. Jag kommer inte ens ihåg när jag registrerade kontot faktiskt. 

Ja, det är väl typ där jag är just nu. På något sätt känns det ändå som att allt kommer att gå mycket fortare än jag tänkt mig från början och att jag ska vara beredd, men det är väl helt enkelt bara att börja packa så jag bara har det allra nödvändigaste kvar här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela