Real Time Analytics

Livet På En Kant

Paradiset på jorden?

Publicerad 2013-10-16 21:10:00 i Vanlig vardag,

För någon dag sedan fick jag reda på att det finns ett paradis. Jag frågade en person om var han skulle ta med mig om han fick välja och jag vet inte om det bara klickade rätt, om han har en känsla för vad en kvinna vill ha eller om vi helt enkelt bara delar smak. Vem kan väl ändå motstå det här?
 
Jag vet inte vad det är man fängslas så av. Kontrasten i att det på ett och samma ställe både finns snö och palmer, det romantiskt italienska i förhållandet till att det är på ett annat ställe, de fursteliknande samhällen som både lite farligt spännande när det känns som att man kliver tillbaka i tiden. De mäktiga bergen som talar om vilken kraft naturen äger gentemot oss, eller är det helt enkelt bara lockelsen av att allt annat än att man skulle ha en fullkomligt underbar semester här?

Jag vet inte. Har ni någon idé? Jag älskade stället från första sekund jag såg det och ni behöver väl inte gissa var jag ska åka nästa sommar? 
 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela