Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu har jag hittat en intressant till Ante också. :-)

Publicerad 2013-10-17 20:14:24 i Vanlig vardag,

Det här artar sig bättre och bättre. Idag fick jag ett svar på Antes annons också. Jag vet vem hon är, känner inte person, utan vet bara vem hon är sedan tidigare då vi tävlat för samma klubb. Nu kanske ni är rädda att jag ska försvinna snart, men lugn säger jag bara. Landet jag tänker flytta till kräver att man har arbete innan man får uppehållstillstånd. De vill nämligen inte ha invånare som belastar landets ekonomi. Dessutom vill jag ha jobb inom det jag ska plugga och då behöver jag påbörja utbildningen först.

Kommentarer

Postat av: eve

Publicerad 2013-10-19 11:15:53

Här får man inte arbetstillstånd lätt... du måste visa upp att du har en inkomst från ditt hemland för att få visum. Jobben går till lokalbefolkningen. Såvida du inte arbetar för tex Ving o dyl. Jobbar du svart här riskerar man att bli deporterad och kontroller görs regelbundet. Ordning och reda :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela