Real Time Analytics

Livet På En Kant

Foodinspiration: Kaffedrink till söndagsfikat

Publicerad 2013-10-27 10:21:54 i Vanlig vardag,

Vill du bjuda på något extra gott idag?

Jag gjorde precis en liten kaffedrink. Visserligen lär det fattas en ingrediens till din drink, men ska du ändå och handla kan du passa på att köpa ingrediensen. Om du inte får akuta crawings att dricka drinken som morgonkaffe 7 dagar i veckan fortsättningsvis, håller den lilla ingrediensen ändå i två år hemma. Den lilla ingrediensen är kokosolja.
 
Allt du behöver till en drink är
 
1 msk kokosolja
1 ägg
1,5 tsk vanilj
 
2 dl kaffe
 
Kör ägg, kokosolja och vanlijen (jag hade vanljsocker) i mixer. Tillsätta sedan kaffet och mixa lite till. Ju längre du kör, desto mer skum. Färdigt!
 
Drinken blev syndigt god. Har du inte kokosolja hemma finns den bland övriga oljor i välsorterade butiker. Jag hittade min på ICA Kvantum, men såg att den även fanns på CoopNära i Märsta.
 
Jag inser att jag borde ha pudrat över kakao för lite finare bild, men även om jag gjort det hade inte bilden levt upp till smakupplevelsen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela