Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det går bra igen nu för mig

Publicerad 2013-10-31 14:15:34 i Vanlig vardag,

Även om man ibland spårar ur, rent hypotetiskt alltså, är känslan när ens personliga tåg tuffar på i rätt spår igen underbar.
 
Livet verkar ha vänt tillbaka. Ibland är det som att man måste koppla om och knuffa upp sig själv på spåret. Förstår ni hur jag menar?

Jag tog en chansning och gjorde det här med transporten. Inom mig kändes som en stabil och bra grej att göra. Andra var mer tveksamma och i princip avrådde mig. Jag har bevisat motsatsen inom loppet av 2 dagar. Vet ni hur många gånger jag hyrt ut släpet redan? Två, och det enbart genom att annonsera till mina vänner på facebook. Fattar ni hur bra det är? Jag är sjukt nöjd med mig själv och att det var rätt beslut. Det här kommer att bli toppenbra.
 
Inte nog med det. Jag har även fått in en halv fot på online-marknaden. Jobba hemifrån, fatta vilken skön affärsidé. Visserligen fick jag in det här jobbet så sent och blev tvungen att be om hjälp. Dygnet har liksom inte tillräckligt med timmar för att man ska lyckas göra allt som man önskar på en och samma dag. Tack, säger jag till den som kunde ställa upp med lite tid och kunskap. =)
 
Ni borde öva på samma sak. Jag kanske ska utforma en liten övning åt er. Det är egentligen inte så svårt och att försöka kan i många fall vara gratis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela