Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den supersnabba och goda glassen!

Publicerad 2013-10-23 13:32:45 i Vanlig vardag,

Jag gjorde en liten power-ice cream idag till efterrätt.
Det här är verkligen den perfekta "dieten". Till lunch åt jag kyckling och potatis som jag gjorde i ugnen. Om jag skulle ha varit helt dietenlig skulle jag ha haft lite potatis och lite mer rotfrukter/grönsaker, men lite ska jag väl få fuska. :-O
 
Nåväl, nu till glassen. Den är så simpel. När jag tog ut maten ur ugnen ställde jag in lite kokosmjölk(det vita från den) och skivad banan i frysen. Den stod där i ca en timme innan jag var redo för lite efterrätt. Det var mycket smidigare att frysa in båda då bananen inte riktigt hinner frysa på en timme och kokosmjölken fryser fortare. Jag lade det i mixern, hade på lite vanlijsocker. För att vara äkta dietmat ska man ha riktig vaniljs istället för vaniljsocker, men jag hade inte sådant idag.
 
Supersmarrigt, mättande och dessutom nyttigt!

Jag är ju inte riktigt bra på det här med bloggbilder, men ni får en här iaf. Jag borde nog börja toppa med lite bär. Då blir det lite extra piff på det hela och en extra smakupplevelse.

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2013-10-23 16:00:22

Låter gott! Det måste jag prova :)

Postat av: Annika

Publicerad 2013-10-23 16:00:22

Låter gott! Det måste jag prova :)

Postat av: Annika

Publicerad 2013-10-23 16:00:23

Låter gott! Det måste jag prova :)

Svar: Det finns även recept där man har i en avocado. Det är säkert också supersmarrigt! Jag har inte kommit så långt i min glassutveckling ännu. =D
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela