Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tiden räcker liksom inte riktigt till

Publicerad 2013-11-24 11:25:42 i Vanlig vardag,

Jag har liksom inte riktigt tid att skriva nuförtiden. Det blir liksom inget över och faktum är att jag prioriterar annat just nu. Utmattningen kan bestå i att jag har jobbat nästintill ALLA dagar i november. Utöver det har jag klivit upp släppt ut hästar, åkt på praktik hela dagen i Uppsala för att sedan direkt åka till jobbet på eftermiddagen och jobba till midnatt. Det är några av dagarna. Nu kanske ni förstår.

Idag tänkte jag iaf bjuda på bilder. Jag ska ta en ny bild på Simpan. Han har varit här en vecka nu och vi tittade på honom igår och han har faktiskt redan ändrat sig i kroppen. Jag ska fixa bild när jag går ner till stallet snart.
 
En annan sak som gör att jag inte haft tid att skriva något är att jag fått förfrågningar på x antal tusen trosor och eftersom det då hamnar på andra kvantiter än det jag köpt förut krävdes lite nya leverantörer. Det var fan sjukt svårt. Nåväl, allt arbete är mindre lätt i början och nästa gång blir det definitivt lättare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela