Real Time Analytics

Livet På En Kant

En förmiddag tor Strömsholm

Publicerad 2013-11-19 14:19:39 i Vanlig vardag,

Det var roligt att åka på utflykt. Ännu roligare var det när hästen jag åkte med fick superbedömning och domarna ville att han skulle komma tillbaka igen. Det var rådgivande bedömning inför bruksprov för att bli godkända avelshingstar. Tyvärr har jag ingen egen bild då jag tog bilder åt ägaren känns kanske lite viktigare än att ta bilder till min blogg. 
 
Nu ska jag ner till stallet snart. Jag måste seriöst städa lite i mitt hem först. Det är så jävla skitigt just nu. Ett varv med dammsugaren, en tvättmaskin och en diskmaskin så är det kirrat igen. Efter stallet sedan blir det att starta bilen och rulla till Vallentuna. Jag hoppas på lite inspiration tills nästa tävlingssäsong. Vallentuna är en väldigt trevlig klubb. Min förhoppning är att kunna vara med i ett div 2 lag. Nu har jag tävlat och ridit högre innan, men för att vara med i div 2 behöver jag en häst i tävlingskondition och som kan gå minst 1 m innan mars. Jag klarar det utan att blinka rent mentalt. I dagsläget är det min fysik som säger stopp, det faktum att Ante aldrig tävlat och att MB inte är igång för fem öre och behöver en igångsättning.
 
Allt börjar med drömmar och förhoppningar. Förhoppningsvis kommer lite inspiration ikväll under mötet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela