Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu ska hästarna bort

Publicerad 2013-05-06 10:03:00 i Vanlig vardag,

Jag har ledsnat. Idag kommer alla ut på annons. Jag orkar inte längre. En kommer att vara kvar. Jag hade bestämt mig redan innan. Jag orkar inte och jag vill inte längre. Jag tänker inte gå in och lura en annan människa bara för att vara egoistisk och driva igenom något jag vill när jag ser att det inte kommer att hålla i förlängningen.. Jag fungerar inte så. Det skulle vara att lura mig själv. Det skulle innebära att jag inte skulle vara ärlig mot mig själv och det har jag lovat mig själv att alltid vara.
 
Jag tänker gråta en skvätt. Det här tar emot och svaret är: Ja, jag är ledsen, men jag bestämde mig innan jag ens påbörjade det hela. Det är så här det kommer att bli nu. Jag älskar verkligen mitt lilla stall, men det håller inte. Det är inte vad jag vill och därför väljer jag att göra så här nu. Under sommaren kommer jag att säga upp stallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela