Real Time Analytics

Livet På En Kant

Besvikelsen när man har blivit bestulen

Publicerad 2013-05-18 16:22:44 i Vanlig vardag,

Igår upptäckte jag att det försvunnit x antal kg kraftfoder ur min ena tunna. Det är sådant här man anar ibland, man har på känn att det försvunnit. Alla de andra gångerna har det bara berott på att jag räknat fel. Tyvärr är det en omöjlighet  den här gången. Sist jag handlade köpte jag precis så att det skulle räcka exakt en månad. När jag kollade igår fattades det åtminstone 5 kg. Det här innebär att mina hästar kommer att bli utan i flera dagar då jag inte har möjlighet att handla. De suger fan fett.

Vad gör man nu? Misstror alla? Kan man någonsin igen lita på en människa som stjäl från andra? Hur kommer jag på vem det är?

Nej, det är fan inte roligt. Jag funderar seriöst på att lägga ner ALLT som har med hästar att göra. Hästmänniskor är fan helt jävla dum i huvudet. Det bara är så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela