Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vill jag verkligen ha stall?

Publicerad 2013-03-18 10:04:00 i Vanlig vardag,

Varje dag undrar jag nu: Vill jag verkligen ha stall? Det går inte en dag utan att jag tänker det faktiskt. Jag är lite less. Jag är inte less på den, just nu, enda hyresgästen jag har. Jag är inte less på själva arbetet. Nu på morgonen när jag var ner och släppte ut tänkte jag på det. Det är ganska befriande att se hunden leka med en pinne och vara i total lycka. Det ger tankarna frihet på något sätt. Synd bara att det blåste så kallt idag. Jag brukar sitta kvar ganska länge när solen skiner, se hästarna äta, skymta sjön långt bort i fjärran och bara fundera över livet.

Det jag egentligen är less på är att det känns som att det är ett konstant stiltje. Jag vill så mycket, men kan inget göra. Det har med flera saker att göra. Tiden på året kan jag inte göra så mycket åt. Årstiden är rätt begränsande. Det enda jag kan göra något åt egentligen är sadelkammaren. Där går det att ha det varmt så man kan måla och fixa. Det enda som hindrar är en sak som jag skulle behöva hjälp med och rådfråga någon om. Någon lite mer byggkunnig då. Dessutom vad man än gör måste det som besitter ett högre värde låsas in när dagen är slut. Gällande sadelkammaren alltså.
 
Jag är också lite less på att vara låst tidsmässigt. Här är det egentligen inte stallet som är problemet, utan något helt annat. Vi behöver inte gå in närmre på det. Det borde gå att lösa och det löser sig nog, om ett litet tag.

Jag är fan less alltså. Det behöver hända något och det nu. Jag kanske måste börja göra upp en plan.
 
Det sjukaste i mitt liv, det är när jag behöver något är det som att det trillar ner från himlen. En gåva från ovan liksom. Seriöst! Vem annars hittar 5 bommar till sina hinder liggandes ute i en hage? =)

Nej, dags att börja med den här dagen
och stapla uppifrån och ner.
 
Den här bilden är bakgrundsbild på min dator och den är välbehövlig varje dag. Jag vill att allt ska hända NU och måste påminnas varje dag om att jag måste lära mig ha lite tålamod.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela