Real Time Analytics

Livet På En Kant

Universum - jag skulle vilja gå den här kursen

Publicerad 2013-03-21 14:21:00 i Vanlig vardag,

Jag önskar mig gå den här kursen. Det är ett tag kvar, men även som förra året var den redan fullbokad. =( Förra året ringde de ju innan och sa att jag hade fått en plats ändå, men det var ju bara någon dag innan kursen var. I år skulle jag verkligen vilja gå den.


Det spelar ingen roll om jag går kurs ett eller två, jag såg att det fanns två kurser. Bara jag vet i tid att jag får en plats. Nu när jag tänker efter kan jag tänka mig den i Spanien istället. Det känns mycket varmare och skönare än det här skitlandet där det blåser ispsik och man håller på att slå ihjäl sig pga all is. Jag ramlade igår faktiskt och min fråga just nu är varför man svarar nej när personen som går bredvid undrar om man slog sig. Jag blev också arg på hunden och ansåg att det var hans fel fast han inte ens drog i kopplet. Efter en stund erkände jag motvilligt att jag nog slog mig lite ändå. Idag har jag fetaste blåmärket på utsidan av låret och det gör tokont där faktiskt. Nej, Spanien känns som ett bra land.
 
Jag var där för några år sedan och om jag får erkänna det själv så blev det lite mycket alkohol, men meningen med en bartenderutbildning är väl alkoholen? Mycket praktik nattetid blev det iaf. Förut var jag med på bild också, men de verkar ha tagit bort de bilderna.
http://www.barskolan.net/mallorca/bildgalleri/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela