Real Time Analytics

Livet På En Kant

Överlevde dagen!

Publicerad 2013-03-25 16:26:42 i Vanlig vardag,

Jag är rätt trött nu, men det gick bättre än förväntat tror jag. Åtminstone för egen del.Nu ska jag sitta och ta det lugnt en stund innan jag förbereder för morgondagen. Det är faktiskt riktigt skönt att inte vara helt fysiskt slut när man kommer hem. Jag fattar inte hur jag orkade innan. Å andra sidan var jag frisk då. 
 
En sak som iaf är mycket positiv med dagen var att jag kände att jag verkligen måste lägga manken till när det kommer till min egen "business". Det är ju det jag vill göra i slutändan.
 
Det är också bra att få komma ut och träffa lite nya människor. Det behöver jag. Det är inte ok att bara träffa den närmast sörjande dag ut och dag in. Man behöver input från andra. Dessutom var det roligt att sitta i ett normal lunchrum igen. Det var ett tag sedan sist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela