Real Time Analytics

Livet På En Kant

Man eller hund? - en guide till dig som tänkt skaffa husdjur "Toalettbestyr"

Publicerad 2013-03-20 08:13:00 i Vanlig vardag,

Vid en första  anblick kan det te sig som att som att det skulle vara lättare att ha en man än en hund. En hund bajsar ute lite här och där och ägaren till hunden behöver plocka upp bajset. Det är ungefär bara här det skiljer sig.
Mannen bajsar, föhoppningsvis, bara på toaletten. De flesta män i vuxen ålder är rumsrena, dock så även hundar.
 
När vi går över på kissandet kissar hundar på träd. Strålen är ofta hyfsat rak, ibland missar de målet och kissar bredvid. Män kissar på toaletter. Deras stråle liknar hundars väldigt mycket och de missar också målet relativt ofta. Det man kan ta sig en extra funderar på här är att mannen faktiskt har bättre förutsättningar för att sikta rätt. Hunden har ju ett handikapp i och med att de måste stå och vingla på tre ben. En hund står nästan i spagat för att få upp snoppen i lagom sikta-höjd. Om man då betänker att mannen har en hand att hålla med för att få extra träffsäkerhet borde resultatet bli bättre. Det verkar inte hjälpa!
 
Skaffar du hund får du visserligen plocka bajs ute, men den är rumsren inomhus. Skaffar du man, ja, då bör du fundera på om en städerska inte är bra att hyra in. Mannen är inte fullt rumsren och har inte förstått att man ska kissa I toaletten. Jag vet ärligt talat inte om det fungerar att sätta upp skyltar med bildbeskrivning.
 
 
När det kommer till städning av respektives ställe att utföra sina behov kommer du snart att märka likheten i oförståelsen för behovet. 
Hunden bajsar, krafsar i några kringliggande löv, vänder sig om, tittar på dig och väntar på att du ska plocka upp högen.
Mannen kissar på toaletten, anser att han prickat I och inte PÅ, förväntar sig att, eftersom han inte ser problemet. Han kissade ju I, att du ska städa. För honom är det ju inget problem. Det finns INGET urin PÅ toaletten, alltså behöver den inte städas.
 
Gällande toalettbestyren är det nog så att är fördel - hund även här. Upplever du att han kissar fel kan du göra en "ryckning" i kopplet säga NEJ!. Jag lovar att han snällt kommer att avsluta det han gör för att gå vidare.
Mannen kommer dessutom att bli dyrare i längden då en städerska är betydligt dyrare än att gå och köpa hundbajspåsar lite nu och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela