Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lillshopping på IKEA!

Publicerad 2013-03-29 17:35:00 i Vanlig vardag,

Det blev lillshopping på IKEA idag. Mest bara nyttosaker. Lite tråkigt, men man behöver det också.
 
Jag har köpt lådor att sortera det jag ska sälja i, men locken var slut. Jag bestämde mig för att köpa dem ändå och åka och köpa locken nästa månad när de kommit in. Sedan köpte jag ett laptopstöd, flera galgar, en insats till min expedithylla+några pappersförvaringar till den. Expedithyllan har jag inte tänkt ha här nere sedan då jag tänkt göra "kontor" på övervåningen.Jag är SÅÅÅÅ less på katastrofområdet som blivit i hyllan.
 
 
 
Det bästa med dagen var att jag fick massor med inspiration. Bla har jag hittat möbeln jag vill ha i hallen. Det är sjukt irriterande att det fattas 2 cm på platsen där jag har hatthyllan mot vad normallängden verkar vara för en hatthylla, men nu har jag hittat den perfekt lösningen i form av en praktiskt lagom garderob.
Sedan, för första gången på länge, hittade jag en soffa jag skulle kunna tänka mig. Jag är inte så intresserad av att skaffa en ny så länge jag har hunden. Han ligger liksom i den på nätterna och när jag inte är hemma. Nu hittade jag iaf en.
 
Jag hittade också en kaffeburk, men den glömde jag faktiskt att köpa. Jaja, den finns väl nästa gång jag ska dit.
 
Nu ska jag fixa iordning. Blir före - efterbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela