Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lättnadens dag

Publicerad 2013-03-06 08:02:53 i Vanlig vardag,

Igår var jag på väg och gjorde en fruktansvärt jobbig sak på förmiddagen. Det var inte roligt. Det kändes på ett sätt ruttet förnedrande och rent ut sagt som bara skit.
 
Idag känns det bättre. Personen som tycker/tyckte så jävla illa om mig kan fortsätta hata. Det drabbar ändå inte mig. Jag klarar mig liksom från det iom att jag varken vet vem det är eller slipper hatet på annat sätt.

Jag har istället fått vingar och känner mig fri som en fågel idag. En otrolig lättnad. Jag har lärt mig en viktig sak inför resten av livet och det är hur viktigt det är att göra vissa saker för att få sinnesro.
 
Till exempel har jag en hel del arbete i stallet att göra, inte för att göra det fint utan för att jag ska skicka in ett papper om tillstånd och mina täckeshängare (!!!) hänger fel. Det kan låta löjligt, men de gör faktiskt det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela