Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag föll nästan allt på plats!

Publicerad 2013-03-19 19:44:56 i Vanlig vardag,

Ibland blir krångliga saker enkla. Allt löser sig är den nya principen att följa. Idag löste sig en lunta problem.
 
Spån - check, tur det finns vänligt sinnade människor som hjälper en. Jag får hjälpa tillbaka så snart jag har möjlighet.
 
Jobb - check, ja arbetsintervju imorgon iaf.
 
Hyresgäst till stallet - check, ja, mer än en hörde sig av idag. Gjorde en andra referenskoll på en av dem och den åkte rakt ner i soptunnan efter "provsvaret". Vill ha annat i mitt stall. Om man får svaret: "Nej, usch! Akta dig! =(" är valet om det ska få flytta in inte så svårt.
 
Jaja, allt löser sig. Igår satt jag och hade deppdag idag, ja, då hade jag fullt upp med den akuta spånkrisen så det blev liksom inte att jag hade tid med annat. Istället löste sig problemen medan jag gjorde annat. Det är på det sättet man ska lösa saker. Skicka en önskning till universum - ägna sedan tiden åt annat. 
 
Jag ska även göra så för att hitta en man. Den jag vill ha lyser fortfarande med sin frånvaro. Jag har istället planerat in annat. Rätt som det regnar dyker någon annan upp på vägen, eller så dyker den jag vill ha upp på något helt annat ställe. Vi får väl se!
 
Allt annat löser sig och det kommer även mansfrågan att göra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela