Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens FITT-DISS: Vad är det för fel på rökare?

Publicerad 2013-03-02 10:48:12 i Vanlig vardag,

Det måste vara något seriöst fel på rökare. Hur jävla svårt kan det vara att ta med sin snuskfimp till ett ställe där man ska slänga dem? Det är så jävla respektlöst gentemot andra att bara dumpa fimpen på backen. För mig innebär det att man sjunker till lägsta samhällskiktet och automatiskt blir en socialbidragstagare. Om ni tänker efter är det i socialbidragstagarstadsdelar det ligger fimpar tamejfan överallt på backen.
 
Jävla snuskisar är ni! Nej, jag hatar fimpar och rökare som slänger dem på backen. Ni är jävla äckel. När man dessutom har sagt till är det jävligt respektlöst att fortsätta "tappa" sina fimpar överallt. Vem lär få plocka upp dem? Ja, vi kan väl gissa att det lär bli jag.

Dagens FITT-DISS till ALLA rökare som slänger fimpar på backen.

Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2013-03-02 10:56:53

Jag fitt-dissar att du verkar se ner så otroligt mkt på de som får socialbidrag... Det har väl inget med saken att göra utan att man bara är respektlös mot naturen & sin omgivning, bidrag eller inte.

Svar: Ja, det kanske var dumt att använda det ordet. Om jag tänker efter är det nog mer pundarhållet jag tänkte på.Min tanke var mest riktad åt trashet som inte har lust och orkar jobba och utnyttjar systemet, inte de som faktiskt behöver hjälpen.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela