Real Time Analytics

Livet På En Kant

Banbyggar-aspirant=jag

Publicerad 2013-03-06 10:32:50 i Vanlig vardag,

Yeay!

Jag kom in på kursen på söndag för att bli banbyggar-aspirant. Så jäkla kul! Varför har jag inte gjort det innan? Just nu känns det bara så toppenroligt och jag är SÅÅÅÅ glad. Ni anar inte. Det är nästan så att jag känner att jag börjar gråta av glädje.

Det blir nog till att baka en kladdkaka, eller något annat gott för att fira i stallet ikväll. Fira att mitt "nya" liv börjar. Livet där man inser hur man får inre frid tror jag det ska heta.
 
Tänk vad roligt. Jag ska berätta ALLT om vad vi sagt på kursen söndag kväll eller måndag. Mitt största problem just nu är att jag behöver ca 200 papper+färg till skrivaren för att kunna skriva ut alla Tävlingsreglementen och anvisningar för domare och banbyggare.
 
Hjälp! Jag som inte har tävlat sedan 2010. Jag är noll uppdaterad på de senaste årens nya regler. Haha! Typiskt mig att göra en sådan grej. Direkt när kursen är slut ska jag kolla så jag kan få gå med Stockholms bästa banbyggare (enligt mig) på de tävlingsdagar jag behöver.
 
 
Åhh, förstår ni hur roligt och bra det här kommer att bli! Mitt liv blir bara bättre och bättre och jag älskar det bara mer och mer. 

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2013-03-06 22:30:37

Va´ kul med kursen! Ska bli spännande att läsa om sen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela