Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vilken Andreas blir det nu?

Publicerad 2013-06-06 21:42:00 i Vanlig vardag,

Ja, vi får väl se. Imorgon jobbar jag igen. Det är dags för arbete i en bar. Det blir roligt. Det är lite annat tempo i en bar än i ett VIP-tält. På eftermiddagen skulle jag få gå och göra iordning mitt tält inför lördagens arbete. Det var skitroligt att de anammat min dukning sedan söndagen innan trots att de fick spunk när jag sa hur jag dukat i "fintältet" från början. Hehehe! Jag har nog lite känsla för stil och klass ändå. De andra som jobbat där har ju jobbat på diverse fina krogar och vad har jag gjort i jämförelse? =D
 
Eftersom jag uppenbarligen har en dragning till personer med namnet Andreas får vi se vem det blir imorgon. Någon ny kanske dyker upp och jag kan nog ge mig den på att namnet kommer att slå in. Eller så är det ingen "ny" som dyker upp. En vet jag garanterat inte kommer för han är bortrest, den andra talade om för mig att jag var nummer ett i hans telefon och den tredje har jag inte pratat med på ett tag.
 
Jag tyckte det var lite gulligt det där med nummer ett i telefonen, men vad skulle jag svara: Jaha, jag har inte ens sparat ditt nummer?
Nej, så kan man ju inte göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela