Real Time Analytics

Livet På En Kant

Orkar inte mer

Publicerad 2013-06-25 14:42:42 i Vanlig vardag,

Jag orkar fan snart inte mer. Nu har jag återigen gått ner 3 kg på max en vecka. Jag äter som fan och ändå äter kroppen typ upp sig själv. Förutom att jag är helt slut tar ju alla näringsämnen slut när kroppen förbränner konstant. Nu brukar jag lyckas "äta" upp dessa kilon de veckor som jag är bättre, men de här veckorna när de bara försvinner är fruktansvärda.

Man blir dessutom nere, antagligen pga att man inte orkar något. Energin är som borta.
 
Nu ska jag vila lite....

Kommentarer

Postat av: Eve

Publicerad 2013-06-25 14:54:12

Köp kosttillägg på apoteket och vänd dig till en dietist som skriver landstingsbidrag så får du de hemkörda. De fungerar bra och man får kraft och energi. Jag vägde som minst 36 kg och är nu uppe i hela 50.

Svar: Gjorde det idag. Pratade med en på apoteket när jag köpte näringstillskotten och hon berättade samma. Tyvärr kom jag öht inte fram till VC idag. De hade redan fullt....Dietist är dock bokad till på fredag. =)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela