Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag skapade ett litet evenemang.....

Publicerad 2013-06-01 22:37:00 i Vanlig vardag,

Knäpp som jag är har jag precis skapat en hästmarknad den 16:e juni i stallet. Det blev stenhård marknadsföring och har nu "råkat" sprida sig till HELA norra Stockholm. Jag har en stark känsla av att vi även kommer att få besök ändå från Uppsala. För tillfället har vi även en som anmält sig till evenemanget som bor 55(!!!!) mil bort, jag tror att det är ett misstag....men vi får väl se.
Kul kommer det iaf att bli. Om det är någon mer som vill komma finns länken till sidan här nedanför. Om man inte vill handla hästsaker kan man bara ta en liten fika i kafeterian vi kommer att göra iordning.
Jag tror det här kommer att bli så jävla bra! Vårat stall är det bästa, det bara är så och just nu är ALLA så positiva.
 
Vet ni varför jag kom på den här idén? Det var så sugit jävla dåligt där vi var idag att jag blev irriterad och tänkte: Det bara MÅSTE gå att göra en sådan här sak och göra den bra. Och det är det jag gör just nu med hjälp av alla mina bästa stallkompisar.
 
https://www.facebook.com/events/611551625521760/
 
Det är också bra om ni bjuder in alla era vänner....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela