Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är nog en otrolig visionär!

Publicerad 2013-06-04 05:13:00 i Vanlig vardag,

Efter att jag varit sjuk nu känns det som att min hjärna går för högvarv och bara utvecklar, utvecklar och utvecklar saker. Jag är aldrig nöjd riktigt utan allt går att göra ett snäpp bättre hela tiden.
 
Den senaste idén som jag tänkt på ett tag är nog min bästa. Den handlar om att hjälpa andra att tjäna pengar. Det är ett ultimat koncept. Jag vet hur det ska se ut i ett första skede. Sedan ska jag utveckla det ännu ett snäpp till, men jag tror att jag kan leva rätt länge med att bara uppgradera businessen en gång. Jag har redan två spekulanter.
 
Det gäller att vara riktigt smart när man gör saker.
 
1. Hur mycket har en normal människa(normalfattig lönetagare) råd att lägga som startkapital. Det är första frågan jag ställde mig. Jag vet mitt spontana svar och det är där insatsen kommer att hamna.
 
2. Vad gör att andra människor inte vågar? Jag har inga spärrar för allt som gäller misslyckande. Mitt livs största "misslyckande" är den absolut största läxa jag lärt mig i livet. Jag vill absolut inte vara utan den. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag har funderat och tänkt på vad de flesta människor behöver och vill ha och det är det jag kommer att erbjuda.
 
3. Det gäller att göra det möjligt för alla. Lära dem tro på det de gör. Ge andra av sitt eget hjärta. Det är en viktig del i livet.
 
Jag har funderat på det här länge och jag tror på det. Jag vet att jag kommer att lyckas. Har jag så bara hjälpt en människa att våga påbörja vägen till sin egen frihet då är jag lyckad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela