Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hur mycket orkar en människa?

Publicerad 2013-06-07 21:47:55 i Vanlig vardag,

Jag tror idag att jag slagit rekord i det.
Jag inledde som vanligt med att släppa ut hästar i hagen i morse, lämna av hunden för att sedan åka och jobba. Förmiddagen fram till klockan 15 var det rätt lugnt, efter det började Det. Visserligen bestod förmiddagen att stå i ett tält som mest efterliknade en bastu så det gjorde väl sitt till.
 
Fråga ett till er: Vet ni hur lång tid det tar samt hur jobbigt det är att duka upp till 560 personer???? Nu var det inte bara så att det var bestick som skulle ut, utan det var full dukning för en trerätters imorgon. För min del, jag kom ju inte lite senare än de andra, bestod dukningen enbart i att ställa ut 560 vattenglas samt lägga ut kaffeskedar, men tro mig, det räcker. Puh! För att sedan lägga till att dukningen skedde i sluttning med 7 våningar gjorde även sitt till. Fint blev det iaf. Jag var där och dukade och konstaterade kl 18.22 att jag inte gjort något åt mitt tält inför imorgon. Suck och stön! Tack och lov hade någon annan hjälpt till lite där. Själv åkte jag hem efter en snabbkik i tältet.
 
Väl hemma var det bara att ställa sig och mocka de tre boxarna, bära in ca 200 kg hö samt laga hage. Va!? Den som säger att jag är lat får nog ta och trycka in något där bak. Nu ska jag lägga mig. Imorgon väntar en ny arbetsdag på 10-11 timmar (+ en på söndag på mitt "vanliga" jobb), sedan får jag vara lite ledig hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela