Real Time Analytics

Livet På En Kant

Helgen slutade bra! =D

Publicerad 2013-06-30 19:18:40 i Vanlig vardag,

Idag var det hopptävling igen. Igår kändes det halvdant. Visserligen känner jag mig less och trött så det bidrog till lite negativitet. Idag avslutade jag med att prata med banbyggaren och jag får gå som aspirant med henne. Det är asroligt och precis vad jag önskat mig. Hon bygger suveräna banor med svårigheter som inte syns förrän man rider. Det är inte svåra svårigheter utan bara klurigheter och hemligheten är att man löser dem med bra grundridning och bra grundgalopp. Perfekt!

Jag kände också att jag vill gå mer med han som jag gick med i våras i Sollentuna så nu jäklar ska jag ligga på i sommar. Det ska bli så roligt. Nästa år ska jag ju ut och bygga själv.
 
Det här kunde ju inte bli bättre. Jag tror att det inte var så många som kände igen mig igår. Jag har typ gått ner 15 kg sedan jag träffade de flesta sist och jag ser nog lite annorlunda ut nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela