Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hästloppis idag!

Publicerad 2013-06-01 08:49:27 i Vanlig vardag,

Idag ska jag på hästloppis. Först hade jag tänkt sälja en massa saker, men jag insåg att jag inte har något att sälja egentligen. Jag har liksom slutat köpa på mig skit bara för att ha. Ibland känner jag mig lite tråkig, men grejen är den att jag tidigare ett tag hade 17 träns. Det är sjukt jävla onödigt! Och vilket slöseri sedan. Nej, man kan ha saker tills de går sönder. Jag har gått över till att köpa kvalitet i första hand och då håller sakerna en hel evighet.
 
Istället ska jag titta lite. Hittar jag bra täcken till bra pris. Regntäcken då, för jag är typ 3 täcken kort. Jag här inte gräsätare utan täckätare.....
Sedan vill hoppelibopp ha ett träns. Hon har inte samma storlek som de andra. Hon har cob och jag har ett sådant träns, men det är ett kandar och jag brukar använda det som ledträns till mitt stigbett.
 
Får se om jag lyckas fynda något idag..... =)
 
Ska blir intressant. Jag har bara varit på hästloppis en gång.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela