Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det värsta som kan hända är att man får ett NEJ!

Publicerad 2013-06-17 18:01:05 i Vanlig vardag,

Jag skulle vilja kalla mig själv galen, knäpp, driftigt, idiotisk, ja det finns massor. Ofta känner jag mig mest galen och knäpp, men låt gå......det är sådan här jag är och jag älskar att vara sådan.
 
Vet ni hur man lyckas i livet? Det vet jag - man vågar. Både det ena och det andra. Man ifrågasätter inte saker - man bara kör och prövar.
 
Idag ringde jag ett samtal, ett säljsamtal. Innan tänkte jag just - jag är knäpp, men jag bestämde mig. Allt jag kan få är ett nej. Jag bestämde mig också för vilken känsla just ett Nej skulle ge - likgiltighet blev det. Inte besvikelse, inte ångest, inte dåligt samvete. Bara likgiltighet och att jag försökt.
 
Vet ni vad? Jag lyckades. Det var ett HELT GALET säljsamtal och jag fick köparen intresserad. Hur fan gjorde jag? Lilla jag av alla. Jag är inte ens känd inom det jag sålde. Jag är inte ens expert inom området. Hur fan gjorde jag?
 
Iaf, lyckas jag få igenom det. Ett vidare säljsamtal är inbokat och fan alltså, tänk om(när kanske jag ska säga) det lyckas. Det är helt Amazing!
 
Jag vågade satsa mot stjärnorna och jag säger alltid - sikta mot stärnorna så når du iaf trädtopparna. Tänk, den här gången seglade jag vidare och befinner mig, just bland stjärnorna. Vet ni hur det kom sig att jag spände bågen och siktade igen? Jag fick ångest, tänkte var ångesten kom ifrån och körde bara över. Det är så jävla sjukt! Jag löste upp min egen ångest och skapade något av den. Är det verkligen så enkelt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela