Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad lite som kan göra en människa glad!

Publicerad 2013-07-12 14:38:45 i Vanlig vardag,

Jag är nöjd med mig själv. Naturligtvis måste jag sprida till alla "hemligheten" som jag upptäckte om en person häromdagen.Det är ju något positivt. Det här ledde till att han igår fick prata om det fantastiska tidigare i sitt liv. Idag när jag kom var han mycket gladare och verkligen sken som en sol. Det var så himla roligt. Naturligtvis fortsatte jag sprida hur läget ligger.
 
Är nöjd med mig själv och kände helt plötsligt hur fantastiskt det är att ge en annan person positivitet och glädje i tillvaron. Det ska jag fira - med lite glass i det fina vädret senare i eftermiddag.
 
Bibeln har rätt om mycket faktiskt, även om jag inte är troende: Behandla andra som du själv vill bli behandlad är en av sakerna.
 
Jag känner sådan tacksamhet över att jag själv fick lite glädje och uppskattning tillbaka, även om det inte uttalas i rena ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela