Real Time Analytics

Livet På En Kant

Smart och billig lunchautomat till hagen

Publicerad 2013-07-21 08:39:00 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag har ett tag nu gått och funderat på en smart och relativt billig lösning för automatisk lunchfodring i hagen. Igårkväll hittade jag den här hökrubban och nu funderar jag på om det inte går att göra en smart lunchbox av den. Det man behöver är en någon form av 12V ström, timer och en lucka, givetvis lite fix och trix för att få till det, men det måste vara omöjligt. Jag är inte så haj på den här biten av hästägandet. Tror jag måste önska mig en man med kunskaper och idéer för att kunna fixa sådana här saker åt mig. Eller rättare sagt: Det ingår i mina önskningar. Jag önskar att någon läste det här inlägget och kommer ner till stallet och säger: Jag har en idé och jag kan fixa den åt dig. Alternativt att han bara kommer ner med den som en överraskningspresent. Det skulle vara toppen och om det kom någon och gjorde det är det nästan så att jag skulle kunna gifta mig med personen på plats. =) Nåväl, drömma är gratis...... 
 
Nu finns det ju en ritning och allt på den här produkten så rimligtvis borde det gå att göra iordning allt redan innan man beställt och köpt varan.
Har ni någon idé om hur man kan göra en eller några andra tankar om automatisk lunchfodring?
Jag behöver verkligen lunchutfodring till en hage och jag vill helst inte ha någon lunchgrind utan flyttbara höautomater.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela