Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ringt Aftonbladet - check!

Publicerad 2013-07-21 19:08:00 i Vanlig vardag,

Aftonbladet som ringt mig gång efter gång och frågat om jag kunnat tänka mig att ställa upp på en intervju har jag nu ringt. Jag vet inte om det längre är aktuellt, men jag behöver publicitet för framtiden. Jag vill gå lite mer offentligt nu.
 
Det kanske kan bli något. Jag blir nervös som fan, men som jag skrivit innan måste jag både för min egen och för det jag vill göras skull. Taktiska skäl helt enkelt! Rikstänkade - javisst! Men det är också det jag är ute efter. Rikstäckande och offentligt. Jag vill använda det till något vettigt och något vettigt ska det bli.
 
Jag har tagit med i beräkningen en hel del smutskastande, men vem fan orkar bry sig. Jag har bra vänner och de vet jag kommer att stå kvar vid min sida no matter what! Kanske att någon faller av på vägen, men då kan de ligga kvar i gruset och kravla. Jag plockar inte längre upp skitiga vänner. Stolthet.nu är mitt mellannamn om ni inte visste det sedan innan. =D

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-07-21 21:06:57

Helt rätt . Följ din linje.jag står bakom dig till 100% kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela