Real Time Analytics

Livet På En Kant

Planera mina hemsidor

Publicerad 2013-07-30 15:26:05 i Vanlig vardag,

Sitter och försöker planera hur mina hemsidor ska se ut. Inte själva designen utan mer - vad ska jag ha på vilken sida. Lite är det en kostnadsfråga också för att ha en butikssida kostar 3 ggr mer än att ha en enklare vanlig hemsida. Jag kan enkelt byta domännamn på de sidor jag har och göra sidorna med sammanflätade med varandra. Samtidigt är det vissa saker jag måste hålla isär. Hmm.....tål att funderas på. 
 
Idag har jag också börjat fundera över hur jag ska kunna ge något tillbaka. Jag tycker inte om att köpa, gå med vinst och sedan göra pengar på att andra har sämre förhållanden än jag. Därför har jag bestämt mig för att ge något tillbaka. Frågan är bara hur. Jag har en idé naturligtvis och jag kommer snart att utveckla den vidare. Jag är nog egentligen alldeles för godhjärtad och ogirig för att bli miljonär, men jag har hellre en större inneboende storhet inom mig. Världen går att göra bättre även med små medel. Så är det bara. Det gäller bara att öppna rätt lucka och fylla igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela