Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu minsann blir det till att resa lite nu och då. =)

Publicerad 2013-07-03 15:07:38 i Vanlig vardag,

Jag är sugen på att resa nu. Det är lite dumt när man varit sjuk hela vintern för man har liksom ingen semester då. Bara att acceptera läget och anpassa sig efter det. Ställer mig frågan: Var är det nice att resa i september. Det är inte förrän då jag kommer att ha möjlighet att åka nämligen - tidigast. Jag ska kolla mitt schema för jag är ledig på det en vecka av sex ändå så ta semester behöver jag inte egentligen, bara jag kan klämma in resan exakt då. Nästa krux är att det inte ska infalla en dag på mitt andra jobb för det jobbet är så roligt, av många anledningar, att det knappt är värt att resa när jag har möjlighet att jobba där.
 
Med andra ord kan jag åka bort en vecka torsdag - torsdag utan att ta semester. Bara att börja leta med andra ord. Jag ska hämta schemat och kolla när jag har den veckan också.

Nu blir det till att semestra på. Är jag smart planerar jag in en billigare resa och åker igen nästa gång veckan infaller. Yeay! Mitt liv är så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela